BloggProffs

Städer att besöka

När jag nu skall börja skriva i min blogg så skall jag satsa på att skriva om vackra städer som jag besökt. Jag tänkte att det kan vara kul att dela med sig av de erfarenheter man fått under åren. Jag har besökt många städer eftersom mitt stora nöje i livet varit att resa omkring och uppleva saker. Jag är gammal nu och orkar nog inte resa mer. Om jag skall åka någonstans får det bli någon liten ort nära min hemtrakt. Jag tycker det är för jobbigt att resa långt och jag börjar se lite för dåligt att våga ge mig ut och flyga. Det går väl bra när man sitter på flygplanet, men det är väldigt jobbigt för mig på flygplatserna. Jag kan Arlanda väldigt bra så där kan jag nog treva mig fram om det skulle behövas. Det är värre om jag kommer till stora flygplatser som Newark eller Kastrup för där skulle jag bli väldigt nervös. Jag får vara nöjd med det jag sett hittills i mitt liv och leva på minnena som man så glatt säger. Jag har rest till alla Europas huvudstäder och jag har också varit så långt som till New York och Costa Rica. Dessa resor har gett minnen för livet men jag skulle inte orka göra sådana resor mer. Det är jobbigt att resa så långt och jag får så ont i benen av att sitta länge på flygplan. Jag skall berätta för er om allt vackert jag sett under mitt liv och kanske kan det ge inspiration till resor för dig och din eventuella familj. Jag har några favoriter naturligtvis och det är städerna Rom och Barcelona om vi tittar på utlandet. När det gäller Sverige är det Karlstad och faktiskt lilla Örnsköldsvik i Norrland.

Kommentarer tillfälligt avstängda.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu