BloggProffs

Jag for till England

Jag bestämde mig för att göra en resa till England faktiskt. Först var jag i London någon dag, men jag tyckte det var alldeles för rörigt där. Det är för mycket folk i London och det kryllar ju av turister. Jag tog med en kompis på resan och vi bestämde oss för att söka oss ut till den engelska kusten istället. Brighton var däremot en väldigt rolig stad. Där finns det allt man kan vilja göra förutom att det var lite för kallt för att bada när vi var där. Vi gick ut på piren som dem har där och det var hemskt blåsigt där ute. Jag förstår inte hur det kan stå folk i de små kurerna där ute dag in och dag ut och jobba i den där blåsten. England har ju dessutom så knepigt väder så att det kan vara soligt ena sekunden och sen i nästa så spöregnar det. Man måste nästan gå run med både paraply och solglasögon. I Brighton går det att festa väldigt mycket märkte jag. det var verkligen en partystad. Än vart man gick på gatorna så fanns det klubbar, pubar och alla möjliga olika sorters barer. Allt hade öppet nästan dygnet runt också så man kunde dricka till tidigt på morgonen utan problem om man ville. Jag och min vän orkade aldrig hela nätterna dock så vi brukade alltid gå hem innan det stängde.

Kommentarer tillfälligt avstängda.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu