BloggProffs

Gotland och Visby

En stad som är helt fantastisk att besöka under sommaren är Visby. Jag tycker Gotland är en helt fantastisk ö och det är som att befinna sig utomlands när man semestrar där. Det är inte bara språket som är annorlunda (det är inte alltid man förstår vad gotlänningarna säger faktiskt) utan det är hela miljön som är annorlunda. Det kanske beror på att det är så många turister där på sommaren. Det är på sommaren det är allra bäst på Gotland. Det är så trevligt att strosa runt i Visby när det är soligt och varmt. Jag har haft lite svårt att hitta ett bra hotellrum i Visby för den semester som jag planerar. Det är ganska fullbelagt där under sommaren trots att det finns mängder av hotell. Till slut hittade jag hotell Visby där jag kunde få tag på ett bra hotell. Som tur var fanns det en del att välja mellan och det var också enkelt att se vilken standard det är på hotellen. Jag hittade ett bra boende och nu ser jag fram emot att få åka till Gotland. Ön är fantastisk på sommaren men jag kan tänka mig att det är lite dött på vintern. Jag har inte varit där vid den årstiden, men om det är lite med folk så är det nog lite ödsligt. Jag undrar hur det är att bo där mitt i vintern. Det kan ju vara en hel del snö där vid den tidpunkten och det blåser säkert en del också. Nu ser jag fram emot min semester i juli och jag tror säkert jag kommer att få en härlig vecka i Visby. I vilket fall som helst så blir det miljöombyte och det behöver jag nu.

Kommentarer tillfälligt avstängda.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu